színészlegenda

2021.03.15. 22:11

Újra kórházba került Törőcsik Mari

A pélyi születésű színészlegendát hőemelkedés miatt szállították kórházba, a hírt volt férje, Bodrogi Gyula is megerősítette.

Heol

Ismét kórházba került Törőcsik Mari – számolt be róla a TV2 Tények című műsora. A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színésznőt velemi otthonában már rég nem látták a szomszédok, akik úgy tudják, hőemelkedés miatt vitték be, most pedig megfigyelés alatt tartják.

A Tények friss riportjában Törőcsik Mari szomszédja és barátnője elmondta: a színésznőt a hőemelkedés miatt „nem merték otthon hagyni, nehogy tüdőgyulladást kapjon”. Ha már bevitték, a szokott vizsgálatokat is elvégezték rajta, ezután, „úgy volt, hogy hazajöhet, de sajnos újra lett egy kis hőemelkedése, most már két hete van bent a kórházban” – mondta az asszony.

A Heves megyei Pélyen született színművésznő olyan sokat volt kórházban az elmúlt években, hogy névről ismeri az összes ápolót és orvost. A járványhelyzet miatt viszont már egy ideje nem járt oda.

A színészlegendára otthonában egész nap ápoló vigyázott. Még a kapun sem lépett ki, nehogy elkapja a koronavírust. A művésznő, aki tavaly novemberben töltötte 85. életévét, a járvány miatt, viszont születésnapján sem találkozhatott senkivel.

Portálunkon mi is tisztelegtünk a közelmúltban a színésznő munkássága előtt, és összeállítottunk egy remek listát, öt legemlékezetesebb filmjéről.

Ezek is érdekelhetik