ingatlanok

2021.04.06. 08:25

130 millióért vihető a legdrágább nyaraló Heves megyében

Az impozáns üdülő Noszvajon található és legjobb esetben 62 ember is elfér benne.

HEOL

A legdrágább egri ház, a legolcsóbb lakás, vagy a legdrágább Heves megyei ház után most annak néztünk utána az Ingatlan.com adatbázisában, hogy vajon mennyiért árulják a legdrágább nyaralót és az merre található Heves megyében.

A hirdetés feladója 130 millió forintért árulja a kiadó üdülőt Noszvajon. Az impozáns nyaraló 710 négyzetméter alapterületen fekszik és 7100 négyzetméter telekterület is tartozik hozzá. És ha ez még nem lenne elég, a nyaralóban összesen 27 szoba található. A hirdetésben a feladó továbbá kitér arra, hogy az ingatlan jó állapotban van és valamikor 1950 és 1980 között építették. Az erdei turista háznak is megfelelő ingatlan étteremmel és rendezvényteremmel is kiegészül, a bejárat előtt továbbá nagy, fedetlen terasz is található.

A füves részen tűzrakóhely került kialakításra, bográcsozás, sütögetés céljára. Az épület előtt több gépkocsi illetve busz parkolására alkalmas terület található. Az ingatlanban maximum 62 embert lehet elhelyezni

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában