máv

2021.04.20. 20:11

Változik a menetrend a Budapest–Hatvan vasútvonalon

Szerdától több napon át módosított menetrenddel járnak a szerelvények a Budapest–Hatvan vasútvonalon, mivel április 26-áig a Rákos és Gödöllő közötti szakaszon az új biztosítóberendezést helyeznek üzembe, közölte a MÁV.

T. O.

Szerdán és csütörtökön a Keleti pályaudvarról 13 óra 25 és 18 óra 25 perc között induló vonatok csak Gödöllő és Hatvan között közlekednek, ­S80-as jelzéssel. Április ­23-án, pénteken az elővárosi és a távolsági vonatok menetrendje néhány perccel módosul. Míg 24-én és 25-én, azaz a hétvégén napközben az egri InterRégió járatok a Keletiből fél órával korábban indulnak, a főváros és Aszód közt minden állomáson és megállóhelyen megállnak.

A Keleti pályaudvar és Gödöllő közötti S80-as járatok közül csak a páratlan óra 5. percében indulók közlekednek, s e szakaszon a minden óra 35. percében induló InterRégió vonatok szolgálják ki az utazókat. Április ­26-án az elővárosi és a távolsági személyvonatok menetrendje néhány perccel módosul. A Keleti pályaudvarról 13 óra 25 perc és 17 óra 25 perc között induló Z80-asok Gödöllő és Hatvan közt személyvonatként közlekednek.

A menetrendet érintő aktuális változásokról érdemes indulás előtt tájékozódni a vasúttársaság honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában