Beruházás

2021.05.06. 16:47

Átadták a bekötőutat Szűcsiben (fotók)

Csütörtökön átadták a település Ecséd irányába vezető bekötőútjának több mint két kilométeren felújított szakaszát.

Sz. I.

2021 05 06 A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában megújult a 24142-es jelű Szűcsi bekötőút több mint 2 kilométeres szakaszának átadója - Szabó Zsolt, országgyűlési képviselő, Hordósné Kovács Krisztina, Szűcsi polgármestere, Szabó Zoltán, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Heves megyei igazgatója, - Szűcsi - Czímer Tamás - Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czimer Tamas

A kivitelezést a Magyar Falu Program részeként 255 millió forintból a Magyar Közút Nonprofit Zrt. végezte el. A bekötőút érintett szakaszán megerősítették az átlagosan öt és fél méter széles burkolatot, amely négy centiméter aszfaltbeton kopóréteget kapott. Kétezer ötszáz tonna aszfaltot használtak fel erre. Helyreállították az útcsatlakozásokat, a jelzőtáblákat szükség szerint cserélték, és új burkolati jeleket festettek fel. A vízelvezetést biztosító nyílt árkokat és átereszeket kitisztították.

 

Hordósné Kovács Krisztina, Szűcsi polgármestere kiemelte, hogy nagy lépésen vannak túl, végre megszűntek az Ecséd felé tartók számára a régóta tartó áldatlan útviszonyok. Szabó Zsolt országgyűlési képviselő szerint mindig jó érzés utat átadni. Szabó Zoltán, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Heves megyei igazgatója arról beszélt, hogy ezt a szakaszt teljes körűen 1968-ban újították fel utoljára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában