elismerések

2021.06.27. 18:50

Bölcsődei dolgozókat köszöntöttek Gyöngyösön

Idén fokozott áldozatvállalást követelt a munkájuk.

Sz. Sz. I.

Bulhardtné Csépány Anita (balra) és dr. Tabbouchné Szakmáry Valéria kaptak elismerést Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czimer Tamas

Tizenkettedik alkalommal köszöntötték a bölcsődei dolgozókat a városban. Ilyenkor az önkormányzat hagyományosan két alkalmazottat elismerésben részesít. Idén Bulhardtné Csépány Anita és dr. Tabbouchné Szakmáry Valéria vehetett át jutalmat Hiesz György polgármestertől.

Bulhardtné Csépány Anita 1997-től idei nyugdíjba vonulásáig a Dobó úti bölcsőde szakácsa volt. Szívügyének tekintette a kisgyermekek speciális igényei szerinti étrend kialakítását, minőségi alapanyagok használatát. Az intézmény rendezvényeinek szervezésében, lebonyolításában is részt vett, sokak szerint az általa készített pogácsa legendásan finom volt.

Bulhardtné Csépány Anita (balra) és dr. Tabbouchné Szakmáry Valéria kaptak elismerést
Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Dr. Tabbouchné Szakmáry Valéria kiskorától arra készült, hogy gyerekekkel foglalkozzon. Az általános ápolói szakképzettsége mellé csecsemő- és gyermekápoló, gondozó, s kisgyermeknevelő szakdolgozói végzettséget szerzett. Dolgozott a Bugát Pál Kórház csecsemő- és gyerekosztályán, egy damaszkuszi kórház újszülöttosztályán. 1990 óta a gyöngyösi Jeruzsálem úti bölcsőde dolgozója, 2008-tól intézményvezető-helyettes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában