gyöngyösi városháza

2021.06.17. 15:32

Horváth László – „A gyöngyösi városháza tisztességtelenségében mindig van lejjebb”

Horvát László, Gyöngyös és térsége országgyűlési képviselője felháborodásának adott hangot az önkormányzat szerdán kiadott közleményével kapcsolatban.

Heol

Fotó: Czimer Tamas

- Tegnap egy gyöngyösi férfi fegyverrel fenyegette a városháza és a járási hivatal dolgozóit. A lélekjelenlétnek és a gyors rendőrségi intézkedésnek köszönhetően nem történt tragédia. Az erőszak minden formáját elítéljük, reméljük mielőbb megkapja jogos büntetését az elkövető. Köszönet illet mindenkit, aki megakadályozta a bajt. Ennyit az eseményről, most jöjjön az utóélete – írja facebook bejegyzésében Horvát László, Gyöngyös és térsége országgyűlési képviselője.

„Olyan megdöbbentő reakciót adott ki Gyöngyös Önkormányzata az esemény kapcsán, aminél aligha van lejjebb, pedig arcátlanságban erős versenyben vannak magukkal az elmúlt két évben”- részletezi Horváth László.

Azt írják, -„a folyamatos gyűlöletkampány miatt, a közbeszédben eluralkodott drasztikus és alpári megnyilvánulások, erőszakos, sokszor már durva közhangulat miatt végső elkeseredésükben agresszióval, mások életének kioltásával szeretnének a problémáikra megoldást találni.” Sőt, így folytatják a közleményt: „...Trump-hívek betörtek a Capitoliumba, és senkit nem kímélve tomboltak és öldököltek, vagy, hogy ne menjünk messzire, amikor néhány nappal ezelőtt Egerben fegyvert rántottak Dobrev Klárára... ”

„Akkor itt és most nagyon határozottan álljunk meg, gyöngyösi városvezető hölgyek és urak! Közleményükben olyan adatokat tettek közzé a fegyveres férfiről, – egyébként adatvédelmi szempontból egyértelműen aggályos módon, melyek alapján egyértelmű, hogy név szerint tudják, kiről van szó. A közlemény éppen emiatt erkölcstelen és tisztességtelen. Hiszen annak ellenére, hogy tudják, milyen súlyos, de politikától teljesen független mentális problémákkal és múlttal küzd, – egy pillanatra sem védve az embert – mégis politikai okot adnak a támadásának. Mélységesen megdöbbentő, hogy a baloldali városvezetés politikai okot fabrikál, ezzel politikai hasznot akar húzni egy olyan támadásból, aminek az égvilágon semmi köze nincs Trumphoz, Dobrev Klárához vagy a médiaviszonyokhoz” – zárta sorait Horváth László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában