Szülők helyett is szülők

2021.06.23. 17:27

Pedagógusnapi kitüntetéseket adtak át Egerben – Fotók

Pedagógusnapi ünnepséget tartottak szerdán Egerben, ahol rangos elismeréseket adtak át a helyi oktatóknak.

Sz. M. L.

2021.06.23 - Pós Judit, az Egri Kertvárosi Óvoda óvodavezetője - Pedagógus-napi ünnepség a Városházán - Eger - Huszár Márk - HM - Heves Megyei Hírlap - Eger - Huszár Márk - HM - Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszar Mark

– Manapság kevésbé jut idő a családokban a gyermekek nevelésére. Sokszor ez a feladat is a pedagógusokra hárul. S ezt nem tudjuk eléggé megköszönni nekik – fogalmazott Mirkóczki Ádám polgármester szerda délután az önkormányzat pedagógusnapi ünnepségén, ahol Pro Agria szakmai díjat kapott Gönczi Sándor, a Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium nyugalmazott intézményvezetője és dr. Kristonné Tóth Ilona, a Balassi Bálint Általános Iskola intézményvezető-helyettese.

 

Eger Kiváló Pedagógusa lett Okos Tibor, a Farkas Ferenc Zeneiskola Alapfokú Művészeti Iskola népzene tanára, Sandrik Anikó, a Kemény Ferenc Sportiskolai Általános Iskola tanítója, valamint Hevesi Zoltán, a Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium és Kollégium tanára. Polgármesteri elismerésben részesült Nagy Csilla Erzsébet, aki a Gyermekkert Tagóvoda pedagógusa. Pedagógus szolgálati emlékérmet idén nyolcan vehettek át, ők Bakonyai Katalin, Fülöp Andrásné, Gálné Szekeres Mária, Henez Árpádné, Kovácsné Pásztor Judit, Pós Judit, Pócsné Pál Anita és Véghné Molnár Rozália.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában