Turizmus

2021.06.04. 14:20

Újraindul a buszjárat az egri Szépasszonyvölgye

A járat szerdától vasárnapig, 12 és 22 óra között óránként szállítja az utasokat.

Heol

A tavaly hiánypótlóként indított szépasszonyvölgyi buszjárat nem csak az Egerbe látogató turisták, hanem a helyi lakosok körében is nagy sikert aratott. Ezért idén már a turistaszezon nyitányán, június elejétől utazhatunk a 20 férőhelyes kisbusszal a Líceum és a Szépasszonyvölgy között. Így a völgybe látogatóknak nem kell lemondaniuk a borkóstolásról, hiszen autó nélkül, a buszjárat kínálta kényelemmel látogathatják a pincészeteket.

A járat szerdától vasárnapig, 12 és 22 óra között óránként szállítja az utasokat.

Az útvonal az őszi „próbajárat” tapasztalatai alapján két új megállóval bővült, így a Líceum és a Szépasszonyvölgy megálló mellett a Deák Ferenc úton a Stadion lejárónál, valamint az uszodával szemközti buszmegállóban is felszállhatnak az utasok.

A buszjegy 450 forintba kerül, melyet a vezetőnél lehet megváltani. Az utasok a járaton egy 10 százalékos kedvezményre jogosító karszalagot kapnak, amit a Szépasszonyvölgyi Vendégvárók Egyesületénél, a lila zászlóval jelzett vendéglátóhelyeken lehet felhasználni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában