Sajtótájékoztató

2021.06.16. 14:53

Visszalépnének az Egységben a Városért Egyesület frakciójába

Keresztes Zoltán egri képviselő Komlósi Csabával együtt lépett ki a frakcióból Mirkóczki Ádám polgármester vezetési stílusa miatt.

Sz. M. L.

Kezdeményeztük visszalépésünket az Egységben a Városért Egyesület frakciójába, reméljük a következő közgyűlésen már bejelenthetjük ezt – közölte sajtótájékoztatón szerda délután Keresztes Zoltán egri képviselő, aki képviselő társával, Komlósi Csabával együtt lépett ki a frakcióból Mirkóczki Ádám polgármester vezetési stílusa miatt.

Hozzátette, mivel a kilépés oka megszűnt az az életszerű ha az Egységben a Városért Egyesület tagjaként a frakcióba is visszalépnek.

- Tavaly óta megközelítőleg harminc rendeletet hozott a polgármester melyek közül jó néhány a veszélyhelyzettel nem függ össze.

A jegyzőnél kezdeményeztük, hogy ezek kerüljenek a közgyűlés elé. Ilyen a költségvetés kérdése is – mondta Komlósi Csaba. A képviselők elmondták, hogy azt még nem tudják mikor ül össze legközelebb a grémium, közgyűlési meghívót még nem kaptak, habár azok már június 15-től újra tarthatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában