volánbusz

2021.07.02. 15:42

Bemutatták az új csuklós autóbuszokat Egerben

A csuklósbusz állomány teljes egészében megújult.

S. S.

2021.07.02 - Új MAN Lion’s City GL A23 típusú csuklós autóbuszokat adtak át Egerben - Eger - Huszár Márk - HM - Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszar Mark

A Volánbusz Zrt. pénteken délután sajtónyilvános eseményen mutatta be az új MAN csuklós autóbuszt, amelyből hatot állítottak forgalomba a megyeszékhely térségének helyközi közlekedésében. Az eseményen beszédet mondó Nyitrai Zsolt, országgyűlési képviselő szerint amikor a közéleti munkánkat a párbeszédre alapozva megkérdezték az embereket, akkor ők az egyik legfontosabb feladatnak az utak állapotának a javítását tartották.

- Meghallgatva és megértve az emberek hangját, új utakat építünk és meglévőket korszerűsítünk. Több évtizedes álmot valóra váltva összekötöttük Egert az autópályával – mondta a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott.

Beszélt az új közös célról a várost elkerülő útról. Közölte: már el is indult a forgalmi vizsgálat és elkezdődhet a tanulmányterv kidolgozása. Szavai szerint a térség előre lép egyet azzal, hogy kormányzati támogatással új buszok állnak be a forgalomba.

Fejes Miklós, a Volánbusz Zrt. forgalmi régióigazgatója elmondta: a megye csuklós állományának 100 százaléka megújult a beszerzéssel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában