ALAPÍTVÁNY

2021.07.29. 15:13

Klímaberendezéssel segítették az egri kutyamenhely munkáját

Egy nappal a felhívás után a Majoros Hűtő-Klíma Szervíz máris az egri menhely segítségére sietett.

HEOL

Mint arról szerdán már beszámoltunk, ismét beköszöntött a hőség, ez pedig a négylábúak szervezetét is igen megviseli. Az Állatokat Védjük Együtt Alapítványnak minél hamarabb szüksége lett volna egy klímaberendezésre, hogy megfelelően hűtött helyen tudják elszállásolni a beteg, idős, műtött kutyákat. Kiemelték, hogy minél hamarabb szükségük lenne egy klímaberendezésre, mert csak ezzel tudnának megfelelően hűteni.

Egy nappal a segítségkérés után pedig máris sikerült megoldást találni a problémára, hála a Majoros Hűtő-Klíma Szervíznek.

„Szuperek vagytok! Egy nappal a kétségbeesett segítségkérésünk után a Majoros Hűtő-Klíma Szervíz az öreg beteg, műtött kutyusaink segítségére sietett és egy új korszerű klímaberendezést adományként beszerelt az egyetlen menedékükbe. Nagyon hálásak vagyunk nekik!” – írta csütörtökön hivatalos Facebook-oldalán az Állatokat Védjük Együtt Alapítvány.

„Többen utaltak a számlaszámunkra bizonyos összegeket, amit egy az irodakonténerünkbe történő klímaberendezés beszerzésére fogunk költeni, mivel ebben is mindig lakik segítségre szoruló kutyus. Nagyon köszönjük mindannyiótoknak, akiknek fontos volt a mihamarabbi megoldás!” – tették még hozzá a bejegyzésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában