kormánydöntés

2021.07.02. 14:19

Nyitrai Zsolt: Kevesebb lesz az áramszünet Egerben

A miniszterelnöki megbízott a Facebookon számolt be a kormánydöntésről.

HEOL

2020.03.13. Eger - Megyeháza - Redkívüli egyeztetés a koronavírusrol Eger és térsége polgármestereivel - Nyitrai Zsolt - Pajtók Gábor - Vácity József - Ballagó Zoltán - Mirkóczki Ádám - HMH - NR - Nemes Róbert

Fotó: Nemes Robert

„Kormánydöntés született: fejlesztjük az egri villamoshálózatot, aminek köszönhetően kevesebb lesz az áramszünet és bővülhet a Déli Ipari Park is” – számolt be róla saját Facebook-oldalán Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő, miniszterelnöki megbízott.

Mint írta: a döntés lehetővé teszi, hogy Eger otthont adjon a legmodernebb, minőségi gyártási tevékenységeknek hiszen ehhez most már ott lehet majd a szükséges mennyiségű és minőségű áramellátás.

„Új trafók épülnek, a meglévőknek pedig bővülhet a kapacitása. Ez fontos intézkedés a munkahelyek megvédése szempontjából is. Gratulálok az Emerson, a Ruag és a ZF dolgozóinak! Várjuk a többi nagy céget is” – fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában