Felsőoktatás

2021.07.21. 07:38

Pont Ott Party Egerben – Csütörtökön kihirdetik a felvételi ponthatárokat

Idén július 22-én, csütörtökön este hirdetik ki a felsőoktatási felvételi ponthatárokat. Az eseményhez kapcsolódóan Egerben is egy közkedvelt szórakozóhelyen, kivetítőn követhetik nyomon a leendő hallgatók, sikerült-e bejutniuk a kiszemelt intézménybe.

Heol

Pécs, 2018. július 25. Fiatalok a felsõoktatási ponthatárok bejelentésén, a Pont Ott Parti rendezvényen Pécsen a Széchenyi téren 2018. július 25-én. A bejelentéssel eldõlt, hogy a csaknem 108 ezer jelentkezõ közül hányan kerülnek be az általános eljárásban egyetemre, fõiskolára. MTI Fotó: Sóki Tamás

Fotó: Archív fotó: MTI/Sóki Tamás

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara arról tájékoztatott, hogy az idei évben is csatlakoznak a felvételi pontok kihirdetéséhez kapcsolódó PONT OTT PARTY országos rendezvényhez, melynek Egerben a Bitskey Aladár Uszoda mögött található Club Café & Bar elnevezésű, fiatalok által közkedvelt szórakozóhely előtti tér ad otthont. Az est folyamán a nemrégiben érettségizett fiatalok közösen izgulhatnak a ponthatárokért a kivetítő előtt.

A program 19 órától kifulladásig tart.

Zenél Nagy Krisztina énekes – gitáros az Újra Eger előadóművészeti pályázat egyik nyertese

Mc: dr. Hadnagy József

A szervezők várnak minden fiatalt játékos vetélkedőkkel, ahol “frissítő” kuponokkal gazdagodhattok! Ha valakinek idén mégsem sikerül bejutni a kiszemelt egyetemre, akkor is segítséget kaphat.

A rendezvényen a HKIK és több egri pályaorientációval foglalkozó szervezet segíti megtalálni a diákoknak a megfelelő utat a munkához vagy további tanuláshoz.

A rendezvényen lehetősége lesz mindenkinek tájékozódni vállalati kapcsolatokról, duális képzésről és egyéb karrierlehetőségekről.

További információkról a Pont ott Party Egerben Facebook-oldalán, IDE KATTINTVA értesülhettek.

Kezdőképünk archív fotó: MTI/Sóki Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában