falunap

2021.08.21. 19:22

Bódi Gusztiék Szúcson lakatolták le szerelmüket – Fotók

Bódi Margó dobta a szúcsi tóba közös lakatjuk kulcsát.

T. B.

Falunapot tartottak szombaton Szúcson, amelynek legnagyobb attrakciója Bódi Guszti és Bódi Margó fellépése volt. A sztár házaspár korábban még sosem járt a településen, most viszont, ha már itt voltak, egy lakatot is elhelyeztek a szúcsi tóban álló Szerelem-szigeten fölavatott szerelemlakat-falon. A párnak már máshol is van lakatja, de mostantól Szúcson is lesz egy, amelynek egyik kulcsát Margó dobta a tóba, míg a másik Egyed Zsigmond polgármesternél maradt letétbe, arra az esetre, ha esetleg Guszti rosszul viselkedne.

 

A házaspár koncertet is adott, amelyre rengetegen gyűltek össze a színpad körül, többen, mint amennyien egyébként a faluban laknak, hiszen a szomszédos településekről is sokan jöttek el a közös éneklésre, mulatásra. A falunapon rendeztek horgászversenyt, ugrálóvárral és bábszínházi előadással kedveskedtek a gyerekeknek, Bódiékon kívül pedig Szikra László humorista is növelte a jó hangulatot. Este élőzenés bál vette kezdetét a tóparton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában