Megemlékezés

2021.09.03. 19:16

Díjátadással egybekötött bányásznapi ünnepséget tartottak Visontán – Fotók

Az ünnepség második felében vállalati elismeréseket adtak át, Oravecz Zsolt vezérigazgató köszönte meg a dolgozók munkáját.

T. B.

2021 09 03 Bányásznapi megemlékezés és koszorúzás - Visonta - Czímer Tamás - Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Pénteken délután Visontán tartotta meg vállalati bányásznapi megemlékezését az MVM Mátra Energia Zrt.

Az eseményen megkoszorúzták a Bányász Hősök emlékművét, s Bóna Róbert visontai bányaigazgató mondott beszédet. Emlékeztetett a bányászat nehézségeire, emlékezett az áldozatokra. Kitért arra, hogy a közeljövő nagy kihívás elé állítja őket, hiszen néhány év múlva a lignitbányászatot felváltja a bányák rekultivációja.

 

Az ünnepség második felében vállalati elismeréseket adtak át, Oravecz Zsolt vezérigazgató köszönte meg a dolgozók munkáját. Heller László díjat vehetett át Konkoly Ádám, Kovács Tibor, Leskó Attila András, Nagy Ervin és Sándor Béla. Céggyűrű elismerésben tízen, Lignitbányászatért Elismerő Oklevélben 19-en részesültek, míg az MVM Mátra Energia Részvénytársaságért Elismerő Oklevél díjat ketten érdemelték ki.

Korábban az MVM augusztus 20-i ünnepségén Vaniga Zoltánné és Leviczky Géza kapott elismerést, a gyöngyösi Központi Bányásznapon pedig Hegyi Ferenc, Hernádi Béla és Tóth Zoltán Kiváló Bányász díjat, Derekas Zoltán pedig Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában