sajtótájékoztató

2021.09.24. 10:05

Soha nem látott támogatási formák érkeznek Heves megyébe

Szabó Róbert, a Heves megyei közgyűlés alelnöke pénteken kijelentette: a TOP Plusz programban hamarosan pályázhatnak az önkormányzatok.

Sz. M. L.

2021.09.24 - Szabó Róbert, a Heves Megyei Közgyűlés alelnöke - Sajtótájékoztató az Egri Polgárok Házában - Eger - Huszár Márk - HM - Heves Megyei Hírlap

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

A kormány és a magyar emberek munkájának köszönhetően soha nem látott támogatási formák érkeznek megyénkbe is – emelte ki sajtótájékoztatón péntek délelőtt Szabó Róbert, a Heves megyei közgyűlés alelnöke.

Kiemelte, hogy civil szervezetek is pályázatnak a Nemzeti Együttműködési Alapban.

– Ők példa nélküli kitartással és szorgalommal végzik munkájukat. A TOP Plusz programban önkormányzatok útfelújításra, ipari park kialakításra, turisztikai és kulturális támogatásokra pályázhatnak. Arra biztatom őket, hogy éljenek a lehetőséggel. Segítséget kapnak a családok is, hiszen a személyi jövedelemadó visszatérítéssel 800 ezer és egymillió forint közötti összeg marad náluk – húzta alá.

Hozzátette, hogy a fiatal munkavállalók szja-mentessége és a várható nyugdíj kompenzáció, illetve prémium is példa nélküli.

– A több mint egy évtizedes tevékenységem alatt soha nem találkoztam ilyen átgondolt és bőkezű támogatással, mint ami a kormány munkájának az eredménye most. Ennek mindannyian a győztesei vagyunk. S ahogy a mondás tartja: Győztes csapaton ne változtass! – zárta szavait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában