idősek napja

2021.10.02. 10:36

Az idős generációt köszöntötték az egri térségben – Fotók

A pénteki idősek napi rendezvényt az Ostorosi Szőlőfürt Óvoda növendékei nyitották meg szüreti témájú műsorukkal.

Sz. M. L.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

– Ők az a korosztály, akik minket felneveltek, akikre a hétköznapokon is felnézünk. Még most is tudunk tanulni tőlük emberséget, tiszteletet. Nemcsak mi, hanem a felnövekvő generációk is. Hálával tartozunk nekik, hiszen ők tanítottak és irányt mutattak. Ma üdvözöljük őket és még sok családjukban és egészségben eltöltött boldog évet kívánunk nekik. Ám számunka fontos, hogy ne csupán ma, hanem az év minden napján odafigyeljünk rájuk – fogalmazott Böjt László polgármester, a pénteki idősek napi rendezvényen a helyi közösségi színtérben.

Az eseményt az Ostorosi Szőlőfürt Óvoda növendékei nyitották meg szüreti témájú műsorukkal. Ezt követően a helyi általános iskola diákjai kedvesedtek a szépkorúaknak. A kerek évfordulót ünneplőket az önkormányzat is köszöntötte.

 

Verpeléten vacsorával ünnepelték a város idős polgárait péntek délután. A Petőfi Sándor Közösségi Ház és Könyvtárban külön köszöntötték a település legidősebb urát és hölgyét. A hangulatról Fodor Zsóka és Várkonyi András gondoskodott.

Noszvajon is gondoltak a nagymamákra és nagypapákra az idősek világnapja alkalmából, viszont a járványhelyzetre tekintettel kiszállítással juttatják el az ajándékcsomagokat a 65 év felettieknek október 5-én és 6-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában