Időjárás

2021.10.31. 13:33

Kiadós esővel és széllel érkezik a lehűlés keddre

Vasárnap és hétfőn még kellemes, őszi időre van kiáltás, keddtől viszont beköszönt a borongós, csapadékos idő.

Heol

A köpönyeg.hu előrejelzése szerint, vasárnap sok napsütésre, kevés fátyolfelhőre számíthatunk, továbbra sem lesz sem csapadék. A délkeleti szél megélénkülhet. 15-17 fok körül alakul a csúcsérték.

Mint írják, hétfőn délelőtt változóan felhős lesz az ég, reggel ismét lehetnek ködfoltok. Délután délnyugat, nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, de estig csak elszórtan fordulhat elő kisebb eső, marad a 15 fok körüli maximum.

Kedden erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és estig többfelé, több hullámban várható eső, akár kiadós mennyiségben. Késő estére elhagyja az országot a csapadéktömb, 5 és 12 fok közé esik vissza a hőmérséklet. Élénk lesz a változó irányú szél.

Szerda reggel párás, foltokban ködös lesz az idő, napközben változóan felhős időre van kilátás. Csapadék csak néhol alakulhat ki. A délkeleti szél élénk lesz. 12-17 fok valószínű.

Csütörtök, borongós idő várható szórványosan esővel, záporral. Eleinte a délnyugati, majd az északnyugati szél élénkül meg. 12-19 fok körüli értékeket mérhetünk délután.eg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában