gólyabál

2021.10.20. 18:10

Letették az esküt az egri egyetemisták

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen idén is megtartották az első éves hallgatók tiszteletére a gólyabált.

Sz. M. L,

2021.10.19 - Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Gólyabál- Eger - Huszár Márk - HM - Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszar Mark

Az egyetem életében immár hagyománnyá vált eseményen dr. Váczy Kálmán Zoltán általános rektorhelyettes köszöntötte a gólyákat, akik a katolikus egyetemmé vált intézményben kezdték meg tanulmányaikat. Az eseményen részt vett dr. Juhász Tibor tudományos rektorhelyettes, dr. Tánczos Tamás Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar dékánja, dr. Hoffmann Miklós, az Informatikai Kar dékánja, dr. Mogyorósi Zsolt, a pedagógiai kar dékánhelyettese illetve dr. Tóth Antal, a Természettudományi Kar dékánja is.

– Rég várt pillanat a mai, újra együtt lehetünk. Ez a mai este életetek egyik legmeghatározóbb emléke lesz – mondta Zaja Barbara EHÖK-elnök. Majd az elsőévesek nyitótáncával folytatódott a bál, majd a bécsi keringőt követően mindannyian fogadalmat tettek, ezzel gólyákból egyetemi polgárokká váltak. Az este további részében megválasztották a bálkirálynőt és a bálkirályt. A fiatalokat több dj és ByeAlex koncert is szórakoztatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában