közlekedés

2021.12.05. 07:52

A havazás miatt nőhet a menetidő a hatvani vasútvonalon

A budapesti főpályaudvarokon és az elővárási vonalakon – a győri, a hatvani, a szolnoki, a kunszentmiklós-tassi és a veresegyházi vonalon – fokozatosan áll helyre a menetrendszerű vonatközlekedés.

Heol

Fotó: Shutterstock

A havazás, illetve váltóállítási problémák miatt a budapesti főpályaudvarokon és az elővárási vonalakon főként a győri, a hatvani, a szolnoki, a kunszentmiklós-tassi és a veresegyházi vonalon 20-40 perccel nőhet a menetidő – írja a Mávinform.

Közlésük szerint, a Keleti pályaudvarról Újszász-Szolnokra tartó kora reggeli 3320-as számú vonat csak Rákosig közlekedett. Az utasok a Keletiből Újszász-Szolnokra 5:10-kor induló 3330-as számú G60-as vonattal utaznak tovább. A Gödöllőről a Keleti pályaudvarra 5:36-kor induló 3109-es számú S80-as vonat nem közlekedik. Az utasok a Gödöllőről a Keletibe a Füzesabonyból a Keleti pályaudvarra tartó 5029-es számú S80-as vonattal utazhatnak. A Vámosgyörk-Szolnok, illetve a Kál-Kápolna-Kisújszállás vonalon 20-30 perccel hosszabb a menetidő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában