Menhelyi Állatok Karácsonya

2021.12.19. 10:21

Gyűjtöttek a hevesi menhely állatainak is

A Polgári Hatvanért Közhasznú Alapítvány idén másodjára vállalta magára a nemes feladatot, hogy adománygyűjtést szervezzen a kóbor négylábúakat befogadó állatmenhelyeken lévő kutyák és macskák javára.

M. H.

Szabó Zsolt (jobbról) és Sveiczer Sándor pakolták az adományokat

Forrás: Beküldött

 A Menhelyi Állatok Karácsonya elnevezésű felhíváshoz december 9-én sokan csatlakoztak a térség lakosai közül, hogy szebbé varázsolják a menhelyi állatok karácsonyát és mindennapjait. Hatvanban, Lőrincin és Hevesen gyűltek a felajánlások. Az akcióval a felelős állattartásra is felhívták a figyelmet. 
 

A hevesi adományponton pénteken délelőtt Szabó Zsolt mellett Köves Gáborné, a Polgári Hatvanért Közalapítvány kuratóriumának elnöke, valamint Sveiczer Sándor polgármester segédkezett, és szállították el az összegyűlt adományokat a Befogad-Lak Hevesi Állatmenhely Alapítvány, valamint a kápolnai Macskaárvaház Alapítvány kis lakóihoz. A legtöbben kutya- és cicatápot vittek, volt, aki plédet, takarót, játékot, a gyógyszerhez anyagi felajánlást nyújtott, ami a jószágok jobb életkörülményét tudja biztosítani. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában