Galéria

2022.01.16. 14:43

Tündérszépek: 10 kedvenc képünk Heves megye tavalyi saját portfóliós versenyzőiről

Továbbra is várjuk a jelentkezéseket a Tündérszépek szépségversenyre. A megmérettetésre saját portfólióval is nevezhetsz, ehhez kedvcsinálónak pedig összegyűjtöttük a tavalyi verseny legjobb beküldött fotóit.

HEOL

Buzás Vanda

A verseny, ahogy eddig, úgy most is megyei szinten indul, majd a regionális fordulókon keresztül jut el a legszebb 22 lány az országos döntőig. A megyei fordulóba maximum 30 lány juthat be, ezért sem érdemes halogatni a nevezést. Saját portfólióval is jelentkezhetsz, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatodat, ha kéred! Ezt a jelentkezési lapon jelezd!

 

A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket: egzotikus utazás két fő részére, értékes mobiltelefonok. 2021 Tündérszépe, Szabó Orsi a 2022-es versenyen tanácsaival segíti majd a versenyzőket. Háziasszony-mentorunk ezúttal Kárpáti Rebeka 2013-as Miss Universe Hungary lsz, két mentortársa pedig a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter lesz.

 

Elmúltál 18 éves, de nem vagy még 30? Szívesen képviselnéd Heves megyét a 2022-es Tündérszépek döntőjében? Akkor jelentkezz versenyünkre saját képekkel, de kérhetsz profi fotózást is.

 

És hogy kiből lehet az ország Tündérszépe?

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya - aki mentorként segíti majd a jelentkezőket -, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

Emlékeztetőül pedig hoztunk nektek egy galériát, amelyben a 2021-es Tündérszépek legjobb saját portfóliós képei közül válogattunk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában