Iskolaévek

2022.02.06. 14:13

Diplomaosztás volt a gyöngyösi campuson - fotók

A decemberben és januárban sikeres záróvizsgát tett hallgatók közül harmincnégyen vették át személyesen az alap-, vagy mesterszakos diplomájukat, illetve felsőoktatási szakképzéses oklevelüket szombaton a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campusán.

A diplomákat és okleveleket dr. Bujdosó Zoltán főigazgató adta át.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

A hagyományoknak megfelelően a végzett hallgatókat dr. Bujdosó Zoltán főigazgató köszöntötte, és a diplomákat is ő nyújtotta át nekik. 

 

Az ünnepségen a hallgatói önkormányzat átadta az Aranykréta Vándordíjat, amit minden évben a hallgatók titkos szavazatai alapján ítélnek oda az adott tárgyból való felkészültség, a hallgatókkal szembeni korrektség, a leadott anyag érthetősége, a segítőkészség és követelményrendszerek teljesíthetősége alapján. 

 

Ez alkalommal Lakatos Márk mesteroktató bizonyult a legméltóbbnak a kitüntetésre. A főigazgató jubileumot ünneplő kollégákat is köszöntött. Dr. Herczeg Béla főiskolai tanár 40 éve, Dr. Réthy István főiskolai tanár és Vernyik Béla kertész 30, Pallás Edit egyetemi docens 25 éve dolgozik a campuson. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában