Megyeháza

2022.02.23. 13:50

Heves megyei együttműködés született a mongol delegációval

Együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá dr. Juhász Attila Simon, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke valamint Batbayar Ariun-Erdene, a mongóliai Bulgan tartomány kormányzója szerda reggel a megyeházán.

M. H.

– A mongóliai delegáció a napokban érkezett Heves megyébe, és most olyan szándéknyilatkozatot írunk alá, mely az elmúlt két nap alapozott meg. Azon túl, hogy bemutattuk kulturális értékeinket, számos megyei cég, vállalkozás, lehetséges partnerek telephelyén jártunk, ahol születtek előremutató megállapodások – közölte dr. Juhász Attila Simon. Mint mondta, a tervek arra vonatkoznak, hogy a mongol diákok megjelenhessenek a piaci szereplőknél, ahogy arra már jelenleg is van példa, hisz az egri egyetemen hat ilyen nemzetiségű diák tanul.

 

– Bízunk benne, hogy a partnerségben szerepe lesz a Heves Megyei Önkormányzatnak, s köszönjük a látogatást – tette hozzá, mielőtt aláírták a nyilatkozatot. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában