Korcsolyázás

2022.02.04. 10:08

Rekordot döntöttek a hatvani jégen

Várakozásokon felüli forgalommal, több mint tizenhatezres belépői számmal zárta az idei szezont a jégpálya a hétvégén.

K. B. L.

Több ezren siklottak a hatvani pályán.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Albert Péter

Az utolsó két nap eseményeit színes programokkal tették emlékezetessé, szombaton például féláron váltott jeggyel, vasárnap pedig ingyen lehetett a jégre merészkedni. 

Akik jelmezben érkeztek, azok vasárnap délután még fánkot is kaptak a Karitatív Összefogás szervezete jóvoltából. Az utolsó napon a biztonsági előírásokat betartva a viharos széllökések miatt hamarabb zárt a jég. 

Az önkormányzat közlése szerint nagy igény volt a korcsolyapályára, az elmúlt tíz évben a téli szezonokban ez az egyik legnépszerűbb közösségi és sportszolgáltatás. Nagyon sok fiatal, helyi óvodás, iskolás használta most a létesítményt, a hétvégi jégdiszkók alkalmával pedig megtelt a pálya. Rendszeresen köszöntötték egy-egy kerek látogatószám elérésekor a pálya használóit, a zárás előtt néhány nappal Horváth Richárd polgármester adta át ajándékait a tizenötezredik belépőnek, Daróczi-Csuhai Simeonnak. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában