Tömegközlekedés

2022.02.02. 12:48

Válts buszra! Új kampány indul Egerben

A héten indítja el a Válts buszra! plakátkampányát a városvezetés. A három hónaposra tervezett kampány két ütemben zajlik majd.

HEOL

Forrás: Heves Megyei Hírlap Fotó: Berán Dániel

Az elsőben Mirkóczki Ádám polgármester és alpolgármesterei, Minczér Gábor és Farkas Attila hirdetik majd az 1000 forintos éves bérletet az egriek számára, míg március közepétől április végéig ismert egri civilek, művészek és sportolók teszik majd ugyanezt - tájékoztatta portálunkat szerdán az egri polgármesteri hivatal.

 

Városszerte összesen 16 óriásplakáton, 14 köroszlopon, 8 citylight felületen és 68 információs vitrinben lesz látható az akció.

 

A kampány teljes költségvetése bruttó 2,3 millió forintba kerül, melyet a hirdetőfelületek kezelője, a Média Eger Kft. gazdálkodott ki.

 

Ezen felül tervezés alatt áll az Egri Magazin egy csökkentett oldal és példányszámú különkiadása is, amely az új egri menetrendet és vonalakat igyekszik minden egri háztartás számára eljuttatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában