Fórum

2022.03.03. 18:43

Hihetetlen lehetőség előtt áll a vidék, hangzott el a füzesabonyi fórumon

Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság elnöke volt a vendége dr. Pajtók Gábor országgyűlésiképviselő-jelölt (Fidesz-KDNP) választási fórumának a helyi közösségi házban csütörtökön délután.

S.S.

Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke Füzesabonyban tartott lakossági fórumot.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

A pártszövetség Országjárás elnevezéssel indított kampányeseményén a képviselőjelölt egyebek között közölte: a közelmúltban találkozott dr. Palkovics László innovációs és technológiai  miniszterrel, akinek a megyére vonatkozóan 16 pontos javaslatcsomagot nyújtott át. Egyetértettek abban, hogy szűkebb pátriánk hihetetlen lehetőségek előtt áll, amihez elsősorban az ipar megerősítésre van szükség. - Magyarország jó úton jár, s ebben a vidék felemelkedése meghatározó szerepet kap - mondta dr. Pajtók Gábor.

 

Kósa Lajos a Heves megyéhez kötődő személyes élményeit elevenített fel, majd ezt követően - funkciójából következően - előbb az ukrán- orosz konfliktus, háború kérdésével foglalkozott. A későbbiekben pedig az április 3-i parlamenti választások kérdéskörét elemezte hallgatóságának.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában