ATM

2022.03.14. 14:00

Már üzemel a pénzkiadó automata a Lajosvárosban

Újra van bankautomata a Lajosvárosban.

Sz. M. L.

Már üzemel a pénzkiadó automata Forrás: Heves Megyei Hírlap Fotó: Berán Dániel

 Hosszabb egyeztetés és engedélyeztetés után, e héten elkezdődött a berendezés helyének kialakítása a Belga ABC-nél. 
 

– Tavaly nyáron kerestem meg az ügyvezetőjét, hogy az üzletnél ki tudunk-e helyezni egy bankautomatát. Ezt követően vettük fel a kapcsolatot a pénzintézettel, amely ebben segítségünkre volt – adta hírül ifj. Sós Tamás egri önkormányzati képviselő. 
 

– Remélem, hogy a helyiek örömére szolgál majd, és a városrész fejlődését hosszú távú működésével segíteni fogja. Ehhez az kell, hogy minél többen használják. Köszönöm azt a több mint nyolcvan biztató, támogató üzenetet, amit az elmúlt bő fél évben kaptam. Köszönöm a segítséget az OTP egri fiókjának, az Eger és Vidéke Áfész és a Belga ABC vezetésének – emelte ki a képviselő. Arról már beszámoltunk tavaly nyáron, hogy miután a környék egyetlen bankautomatáját leszerelték, aki pénzt szeretett volna felvenni, csak a Sas úton tehette meg legközelebb. A képviselő ekkor kezdett tárgyalásokba a helyiek által kifogásolt helyzet megoldásáért. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában