Kapcsolatépítés

2022.03.25. 12:07

Megnyílt a XII. Junior Expo Egerben

Péntek délelőtt megnyílt a XII. Junior Expo az Agria Universitas Egyesület szervezésében az Agria Parkban, ahol a szombaton napon is várják az érdeklődőket. A rendezvény kiállítás és verseny egyben, ahol fiatal vállalkozók mutatkoznak be.

F. V. E.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

– Tizenkét év az nagy idő, és hogy egy ilyen rendezvény meg tudja őrizni a színvonalát, és tradíciót is teremt, az nagyon fontos misszió – jegyezte meg beszédében Dr. Stumpf István kormánybiztos, a Tokaj-Hegyalja Egyetem Kuratóriumának elnöke. Hozzátette, a verseny megmutatja, mennyi kreativitás, mennyi potenciál van a kis-és középvállalkozásokban. 

 

 

Dr. Horváth Ágnes, az Agria Universitas Egyesület elnöke megjegyezte, a siker akkor kezdődik, amikor megtesszük az első lépést. A rendezvényen bemutatkozó vállalkozók ezt már megtették, hiszen nagyon sokat dolgoztak a vállalkozásuk eredményességéért eddig, s már a siker útján vannak. Azért, hogy további eredményeket és elismeréseket gyűjtsenek be, már csak folytatniuk kell az eddigi munkájukat. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában