Jubileum

2022.03.30. 17:00

Tavaszi élményprogramokat tartottak Parádon a nyugdíjasoknak

B. K.

A Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az Éveknek” Országos Szövetsége idén ünnepli megalakulásának 33. évfordulóját. Ez alkalomból március 22-től 25-ig Parádon tartották tavaszi élményprogramjukat. Mudriczki József, a község polgármestere köszöntötte a résztvevőket, a közel kétszáz nyugdíjast. Kiemelte, öröm számára, hogy az ötödik Covid-hullám lecsengése után, miközben forrong a világ, az aktív idősek helyszínként Parádot választották, hogy kikapcsolódjanak, feltöltődjenek, s megbeszéljék korosztályuk gondjait. Üdvözölte a jelenlévőket Hegyesiné Orsós Éva, a szövetség elnöke is, majd a Reménység Napraforgó Nyugdíjas Egyesület és a kecskeméti Hírös Város Nyugdíjas Klub adott műsort. 
A négynapos programon több csoportban kirándulást szerveztek számukra a parádsasvári üvegmanufaktúrába, megtekinthették a Kristálygalériát, zeneterápiás foglalkozáson, játékos versenyen vettek részt. Kipróbálhatták a wellness-szolgáltatásokat, megnézhették a helyi nevezetességeket, a Cifra Istálló és Kocsimúzeumot, a Palócházat, Asztalos Johák fafaragó kiállítását. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában