Egészségügy

2022.03.24. 15:00

Változott a látogatási rend a parádfürdői kórházban

B. K.

A szaktárca egyedi utasítása alapján a Parádfürdői Állami Kórházban a látogatási rend megváltozott. Egy beteghez naponta legfeljebb két látogató mehet be, személyenként maximum fél órára vagy egy látogató egyórás időtartamra. A látogatásnak sem a védettségi igazolvány, sem negatív antigénteszt nem feltétele. A hozzátartozónak az intézményen belüli tartózkodása alatt arcvédő maszkot kell viselnie. 
Ha a beteg állapota és a szabadtéri környezet engedi, akkor törekedni kell arra, hogy a látogatás az intézeten kívül történjen, ebben az esetben a látogatók számát nem korlátozzák. Munkanapokon az ajánlott látogatási idő délután kettőtől négy óráig, míg hétvégén délelőtt tíztől délután ötig tart. 
A hozzátartozó által hozott csomagot a betegszobába egy látogató felviheti, de lehetőség szerint a fent járó beteg ne a kórteremben tartózkodjon – tájékoztatnak az intézmény hivatalos honlapján. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában