Kreatív foglalkozások

2022.05.06. 07:54

Folyamatos a programok Hevesen, görög táncházba várnak mindenkit

Tavaszváró görög zenés délutánra várnak mindenkit.

M. H.

Az édesapák is segítettek anyák napi ajándékot készíteni

Forrás: HMH

A jó időre való tekintettel a művelődési központ szervezői, a Csillagvirág Népművészeti Egyesület mestereivel közösen, az intézmény oldalkertjébe hívták az alkotni vágyó édesapákat, családokat múlt szombaton délután. 

Légvár, kreatív foglalkoztató állomások, zene, ízletes uzsonna, házi gyümölcsszörp várta a betérőket. Természetes anyagokból készített, kézzel megmunkált kreációk születtek, így tulipán és szív filc anyagokból, fonálkép szívecske, virág kukoricacsuhéból, háromdimenziós papírszív, bonbontartó dekorgumival. 

A művelődési ház munkatársai folyamatosan szerveznek különböző programokat, így pénteken 16 órakor különleges tavaszváró zenés műsort rendeznek. Ennek révén egy kicsit mindannyian Görögországban érezhetik majd magunkat. A programot a zeneiskola tanárainak és növendékeinek műsora nyitja meg, majd görög dallamokkal varázsol igazi mediterrán hangulatot a Vinilio Greek Band. 

A félórás ráhangolódás után elkezdődhet a görög táncház, majd délután öt órától a tombolasorsolással zárul az összejövetel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában