Közlekedés

2022.05.13. 14:36

Heves megyét is érintik a vasúti menetrend változásai

Budapesten, a Keleti pályaudvar és Kőbánya felső, illetve a Keleti pályaudvar és Ferencváros között a harmadik vágány építéséhez kapcsolódó munkálatok miatt korlátozásokat vezetnek be.

HEOL

Archív fotó

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

A MÁV-csoport információi szerint a munkálatok miatt a Budapest–Hatvan és a Budapest–Újszász–Szolnok vonal, valamint a győri fővonal egyes távolsági vonatainak menetrendje módosul a hétvégi és az éjszakai időszakban. A május 14-15-i hétvégén a Keleti pályaudvarról egész órakor Egerbe induló Agria InterRégió vonatok 25 perccel korábban, óra 35 perckor indulnak, Gödöllőig minden állomáson és megállóhelyen megállnak.

A Debrecen–Füzesabony vonalon október 28-ig Tócóvölgy és Balmazújváros között végzett pályaépítési munkák miatt a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Debrecen és Balmazújváros, illetve két-két délutáni vonat helyett Debrecen és Hortobágy között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában