Teszedd!

2022.05.03. 13:48

Huszonnyolc Heves megyei településen gyűjtenek illegálisan lerakott hulladékot

A Heves Megyei Kormányhivatal is csatlakozott az e héten zajló országos TeSzedd! akcióhoz. A környezetvédelmi főosztály munkatársai kedd délelőtt kilenc órától Egerben, a Nagylaposi út közelében szedtek szemetet, a kerékpárút környezetét tisztították meg.

Sz. M. L.

A Nagylaposon szedték össze a szemetet

Forrás: Gál Gábor

– Május nyolcadikáig lehet csatlakozni az Innovációs és Technológiai Minisztérium kezdeményezéséhez, a Teszedd! honlapján elérhetőek a helyszínek és időpontok ahol bármelyik polgár tehet a tisztább környezetért ha csatlakozik a gyűjtéshez – mondta kedden Kelemen Zoltán a Heves Megyei Kormányhivatal környezetvédelmi főosztályának vezetője.

Közösen tisztították meg a környéket 
Forrás: Gál Gábor


– Hétfőn az Egererdő Zrt. is csatlakozott hozzánk, de várjuk az önkénteseket. A megyében huszonnyolc településen, harmincnégy helyszínt tisztul meg a kezdeményezés eredményeképp a napokban. Egerben további két területen, a Leányka és a Lesrét utcákban szombaton lesz lehetősége önkénteskedni azoknak, akik szeretnének ily módon tenni a város tisztaságáért, bízom benne, hogy minél többen csatlakoznak – emelte ki. 

 

Címkék#teszedd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában