Étterem

2022.06.04. 11:26

Az Udvar a közösségi élet új színtere lehet

Ostoroson szerethető helyet alakítottak ki, ahol mindenki otthon érezheti magát.

B. Cs.

Marsi Zsolt

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Daniel Beran

 – Elképzelésem szerint sok jó és izgalmas beszélgetésnek, továbbá ismerkedésnek, ünneplésnek és a szabadidő gondtalan eltöltésének lesz a helyszíne Az Udvar – mondta portálunknak Marsi Zsolt. 

Az ostorosi ­gasztronómiai szakember arra törekszik, hogy a lakóhelyén szombaton megnyitott tér a közösségépítésben is szerepet töltsön be. 

– Szerethető helyet kínálok, ahol mindenki otthon érezheti magát – folytatta az egykor Németországban étteremvezetőként jelentős tapasztalatokat szerzett vállalkozó. – Az Udvar nem szimplán étterem szabadtéri látványkonyhával, nem sütiző és nem is játszótérrel kombinált állatsimogató. Sokkal inkább összetett időtöltési lehetőséget felsorakoztató, mégis könnyen értelmezhető közösségi hely. Az étkezési és a társasági kultúra részeként szolgáló színterünkön olyan lehetőséget teremtünk, ahová van idő megérkezni, miközben éttermi minőségű kínálattal találkozhat a látogató. 

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Marsi Zsolt tervei szerint az Udvarra a folyamatos előrelépés lesz jellemző. Indításként jól átgondolt alapkínálattal rajtol, amit az igényekhez igazítva bővít. Ezzel fenntartható fejlődést képes biztosítani, mindig változatos élménnyel kecsegtetve. 

– Érzést szeretnék közvetíteni, mert a vendéglátás élménye mindig magával ragad – emelte ki a szakember. – Azon igyekszünk a munkatársaimmal, hogy Az Udvar az a hely legyen, ahol adni és kapni egyaránt jó. A kapu kitárásával rengeteget mutatok meg a privát életteremből, cserébe csupán önfeledt látogatókat szeretnék látni, akik otthonosan mozognak nálunk. Az Ostoros főutcáján található, lakóházként, konyhaként, raktárként és kertként egyaránt szolgáló épületegyüttesben nincs állandó nyitvatartás. A helyi igényekhez igazodva, jellemzően 16 és 22 óra között lehet megkóstolni a pástétomokat, lekvárokat, egyebek között fürjtojásból, szűzérméből, kacsából készített ételeket. 

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A kínálatban 12-féle fagylalt, házi sütemények és helyi pincészetek borai is található. A tematikus napok egyike a Hírességek kötényben nevet viseli, közben egyéb attrakciók is szerepelnek Marsi Zsolt elképzelései között az ­Udvaron. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában