Faültetés

2022.06.16. 10:13

Bábel Ildikó szerint a jövő generációját szolgálja, aki fát ültet

Ellenőrizni kellene, hogy az elültetett facsemeték rendben fejlődnek-e.

Sz. M. L.

Bábel Ildikó, a Mi Hazánk Mozgalom képviselőjelöltje és Bognár Ignác, a Mi Hazánk Mozgalom Egri Szervezetének Elnöke/Archív fotó

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A Remenyik Zsigmond utcában 2019 szeptemberében ültetünk fát az önkormányzattal. Jó ideig magam is gondoztam, hogy mindenképp életben maradjon. A közelmúltban azonban meglepetten tapasztaltam, hogy valaki vélhetően kifűrészelte a csemetét - mondta Bognár Ignác, a Mi Hazánk Mozgalom egri elnöke.  A fásitás és a zöldítés nagyon fontos, ugyanakkor ha a lakosság ebben nem partner es az önkormányzat nem ellenőrzi a növények fejlődését mit sem ér - emelte ki. 

Bábel Ildikó, a mozgalom jelöltje az egri időközi választásokon kiemelte, hogy annak a munkája aki a fákat ültet a jövő generációját szolgálja, ahogy a legtöbb fejlesztés.
-A kampány során is azt tapasztalom, hogy nehéz úgy bármit is tenni, mondani, hogy az értő fülekre találjon - fogalmazott. Kiemelte, ősszel maga pótolja a facsemetét. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában