Búcsúzás

2022.06.03. 09:12

Elbúcsúztak nyugdíjba menő óvónőjüktől az erdőkövesdi ovisok

A napokban ünnepi műsorral, virággal, ajándékokkal búcsúztak el a faluban élők és az óvodások Agócs Ritától, az intézmény vezetőjétől. Rita néni negyven éven át szolgálta a településen élő családokat és gyermekeiket. Generációkról gondoskodott és készítette fel a kicsiket a sikeres iskolakezdésre. 

B. K.

Halla István polgármester köszönti Agócs Rita óvónőt a falu lakossága nevében

Forrás: HMH

Kollégáival minden megtett azért, hogy korszerű, barátságos légkőrű óvodában cseperedjenek a kisgyerekek, akik második otthonuknak tekintették azt. A felújítások, átalakítások mellett számos szakmai képzésen vett részt, hogy a legjobb tudással támogassa az ovisok fejlődését. 

Nyugdíjba megy Rita néni
Forrás: HMH

Erősen kötődik a kis faluhoz, amelynek értékeit, hagyományait tiszteletben tartva készítette fel neveltjeit az ünnepekre, örömöt nyújtva az erdőkövedieknek. Elkalauzolta a mesék világába a gyerekeket és nagy gondot fordított az anyanyelv tiszteletére, helyes elsajátítására. Lelkiismeretes munkáját Halla István, a település polgármestere méltatta és köszönte meg.

Köszönjük a negyven éves kitartó munkádat, és kívánjuk, ha az utcán találkoznak veled régi neveltjeid, mosolyogva köszöntsenek, szóljanak hozzád néhány kedves szót, s gondoljanak rád szeretettel, hálával. 

E szavakkal kívánt a falu lakói nevében jó egészségben eltöltött, nyugodt, békés, örömteli nyugdíjas éveket. 

Mint megtudtuk, augusztus 1-től egy kitűnő szakember veszi át a stafétabotot Kövesdy Katalin személyében, aki nemrég Budapestről költözött férjével Erdőkövesdre.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában