Rendezvény

2022.06.09. 15:19

Ismét kinyit a hatvani Jam Garden

Két év kihagyás után ismét lesz Jam Garden Hatvanban.

K. B. L.

Archív fotó

Forrás: HMH

Valló Ede, a Grassalkovich Művelődési Ház igazgatója elmondta, 2019-ben a rendezvénysorozatot a Népkertben tartották, azonban a visszajelzések alapján inkább visszahelyezték azt a Grassalkovich-kastély nyugati szárnyának udvarába. 

A programok sora június 9-én a népmese fesztivállal kezdődik, valamint a 80 huszár című film vetítésével. Ezt követően szeptember elejéig minden hétvégén koncertek és filmvetítések várják a hatvaniakat. Fellép többek közt a Swing á la Django, Éliás Gyula, a Fish! és a Bohemian Betyars is. A rendezvények az intézményi és városi költségvetés mellett az Art Café 60 és a Barangoló Kulturális Egyesület közreműködésével valósulnak meg. Izgalmas programnak ígérkeznek a Szent Iván-éjhez és a múzeumok éjszakájához kötődő, gyermekeknek szóló események, melyek a boszorkánysághoz kapcsolódnak majd. A Jam Garden rendezvénysorozat legutoljára közel tizennyolcezer látogatót vonzott, most is hasonlóra számítanak – emelte ki Valló Ede.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában