Forgalomkorlátozás

2022.06.17. 13:47

Karbantartási munkálatok miatt forgalomkorlátozás lesz az M3-as autópálya több szakaszán

Terelőelem javítást és sövényvágást végeznek a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei az M3-as autópálya több szakaszán június 20. és július 8 között. A terelőelem javítási munkálatok Mogyoród térségében a Budapest felé vezető oldalon sávelhúzás mellett zajlanak majd. Sövényvágást az autópálya mindkét oldalán a 70-es és 35-ös kilométerszelvények között végeznek a szakemberek, ezalatt ideiglenesen egy sávon haladhat a forgalom az érintett helyszíneken.

HEOL

Archív fotó

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A Magyar Közút Zrt közölte portálunkkal, hogy terelőelem javítási munkálatok június 21. és július 8. között zajlanak majd. Ebben az időszakban Budapest irányába sávelhúzással továbbra is két sávon haladhat forgalom és 80 km/órás sebességkorlátozást is bevezetnek a szakemberek. A sövényvágási munkálatokat június 20-24 között, hétfőtől péntekig végzik a szakemberek. Ezalatt, 8 és 16 óra között a forgalom az érintett helyszíneken ideiglenesen egy sávra szűkül, továbbá szintén 80 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. A karbantartási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, a munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában