Retró autók

2022.06.11. 15:18

Különleges élményt nyújt a hatvani Retropartyzánok rendezvény (galéria)

Első alkalommal tartják meg a retró autók kiállítását Hatvanban.

K. B. L.

A régi autók szerelmesei sok érdekességet találhatnak a rendezvényen

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Megtelt retroautókkal a Népkert péntek délután: a parkban egymás mellé rendezve, sorban sorakoznak az egyedi, gyűjtői autók, ritkaságok, Ladák, Wartburgok, Hondák, BMW-k, Mercedesek, Trabantok, Csepel teherautók és motorok, különleges traktorok, ÁFOR nyerges, kézzel épített járművek. Az autók, motorok tulajdonosai készséggel válaszolnak a feltett kérdésekre, és szívesen mutatják meg járgányaikat.

A Retropartyzánok egy országos rendezvény, ami most először van Hatvanban. Horváth Richárd polgármester azt mondta: a városban kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy sokszínű legyen a település kulturális élete, éppen ezért igyekeznek időről-időre újdonságokat is bevezetni. Ez a fesztivál az ország egyik legnagyobb és legegyedibb autós seregszemléje, ami reméli, sok hatvani érdeklődését felkelti.

Tartanak tesztvezetést, kitelepül a Budapest Retró Élményközpont, a Totalcar Tulaj a pályán műsora kétszer bejelentkezik a fesztiválról. Szombaton Trabarna, Spencer Hill Magic Band és az Első Emelet lép fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában