Kánikula

2022.06.21. 09:00

Változatlanok a hatvani strand jegyárai

Szombaton a ballagások miatt szerényebb volt a látogatottság, vasárnap viszont már megtelt a hatvani strand minden üzemelő medencéje.

K. B. L.

Nemcsak a gyerekek örülhetnek, hamarosan a felnőttek is megújult medencében mártózhatnak meg

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Szegedi Zoltán, a Hatvani Szolgáltató Kft. strand- és uszodavezetője lapunknak elmondta, hogy náluk az idei szezon a tavalyihoz képest változatlan jegyárakkal indult. A harminchárom méteres úszómedence burkolatának felújítása véget ért, csúszásmentes csempéket építettek be, a medence körüli járófelületek, a zuhanyzók is megújultak, a gépészethez ezúttal nem nyúltak. 

A hetvenkétmillió forintos beruházás a múlt hétvégén lezárult és mint Szegedi Zoltán tudatta, elkezdték feltölteni a medencét. A létesítményt kedd reggeltől már használhatják a fürdőzők. Közölte azt is, hogy a hatvani közösségi költségvetés egyik nyertes projektje az élménycsúszda építése, melyet az ötszögű medence legmélyebb pontjához terveznek. 

– Ennek az előkészítése és a tervezése még a mostani idényben elkezdődik, ám a gyakorlatban használni inkább csak a következő nyáron lehet majd – tette hozzá Szegedi Zoltán. 

Címkék#kanikula

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában