Felújítás

2022.07.28. 07:15

Dúl a vita a herédi patikáról, szakmaiatlannak tartják az anyagot

Nem csitulnak az indulatok a helyi patika felújításának ügyében.

K. B. L.

Nem értenek egyet a herédi gyógyszertár ügyében

Forrás: HMH

Mint ismert, a legutolsó képviselő-testületi ülés félbeszakadt, mivel több képviselő is elhagyta az ülés helyszínét akkor, amikor a patika felújításával kapcsolatos előterjesztést tárgyalták volna. Korábban az egyik kivonuló, Kapuszta Zoltán önkormányzati képviselő elmondta, azért hagyták ott az ülést, mert szerinte szakmailag nem megalapozott előterjesztés került a testület elé. 

– Nem tudjuk, pontosan milyen műszaki tartalom áll mögötte, nem láttuk a részletes árajánlatot – fejtette ki akkor Kapuszta Zoltán. Később Kómár József, korábbi polgármester, jelenlegi herédi önkormányzati képviselő is kifejtette álláspontját. Elmondta, a kivonulással meghiúsított szavazás oka, hogy teljesen újra kellene gondolni a felújítást. 

– Nem árajánlat nélkül bemondott összegre kellene alapozni, hanem pályázatból kellene az önkormányzatnak felújítania az épületet – jelentette ki Kómár József, s hozzátette, hamarosan a herédiek bővebb, írásos tájékoztatást is kapnak majd tőlük a patikával kapcsolatban.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában