Ovikert Program

2022.08.23. 13:33

Lux Ádám tart majd mesedélutánt egri ovisoknak

Az Ovikert Program tíz éve során a szervezők úgy tapasztalták, hogy a gyerekek kevés mesét olvasnak, ezért sokszor a kreatív önkifejező készségük sem elég fejlett.

Sz. M. L.

Ovikert Program a Szivárvány Óvoda Arany János Tagóvodában, Egerben/Archív fotó

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Ajándék meseolvasást kapnak augusztus utolsó napján az egri Kertvárosi Óvoda gyermekei.

– Ez már a harmadik ilyen alkalom lesz. Olyan időszakot kell most átélnünk, amiben kiemelt fontosságú a biztonság, a biztonságtudat. Mi más adhat még olyan pluszt gyermekinknek, mint a közös meseolvasás élménye. Kiemelten fontos, hogy a család egy olyan védőbástyát építsen, amin ez a sok rossz nem jut át és biztonságban érezhetik magukat gyermekeink – mondta Stiller Tamás az Ovikert Program ötletgazdája.

– Lux Ádám Jászai Mari-díjas, Érdemes művésszel évek óta tartó barátságom nagy segítség ebben a küldetésben. Ki más lehetne erre alkalmasabb, mint aki már annyiféle szerepet eljátszott és megszámlálhatatlan karakter bőrébe bújt már bele. Az előző kettő is nagyon jól sikerült, bízom a kis közönség hálájában most is – tette hozzá Stiller Tamás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában