Javítás

2022.08.12. 20:14

Már nem ömlik a semmibe a víz Gyöngyösön

Van, ahol vízkorlátozás van, s volt, ahol hetekig folyt el szabadon az ivóvíz. A szakemberek leterheltek és állandó a létszámgond.

K. B. L.

Nekiláttak a munkának az utcában

Forrás: heol.hu

Ahogyan a portálunkon megírtuk, másnap reggel már a vízmű szakemberei megjelentek és délutánig folyamatosan dolgoztak Gyöngyösön a Vértanú utcában, ahol heteken keresztül folyt el a ivóvíz az utcán át a csapadékvíz-elvezető kanálisába. Mint korábban írtuk kisebb látványosság keletkezett abból, hogy a gyöngyösi református egyház egyik épültének fala és lépcsője találkozási pontjánál, a falból folyt a víz heteken keresztül. Korábban az épületet kezelő Kenyeressy Károly református lelkész tett bejelentést a hibával kapcsolatban, azonban a műszaki beavatkozók nem érkeztek meg. Úgy tudjuk, az ügyfélszolgálat azt a tájékoztatást adta, a probléma nem akkor mértékű, hogy azonnal tudnák javítani. 

Szerencsére cikkünk megjelenése után a falból fakadt vízfolyás, melynek a járdán és az úttesten át folyó szélei elkezdtek algásodni, már nem csordogál tovább. A hiba elhárítása után az aszfalt még nem lett helyreállítva, a városi piachoz közeli helyszínen gyakran járók remélik, erre sem kell majd heteket várni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában