Rejtély

2022.09.11. 15:30

Azonosítatlan repülő tárgyat kaptak lencsevégre Nagyrédén

Szeptember hetedikén reggel fél hét és hat óra ötven perc között rögzítette Balázsné Kóczián Enikő az érdekes égi jelenséget Nagyrédén.

HEOL

– Szüretelés közben pillantottam meg a kertemből ezt a valamit. Csak egy darab volt az égen belőle és nem mozgott. Mondhatni egyhelyben lebegett. Hogy miként tűnt el, azt sajnos pont nem láttam a munka miatt – osztotta meg portálunkkal Balázsné Kóczián Enikő. Hozzátette a közösségi médiában nyilvánossá tette a képeket és a poszt alá már érkeztek is a különböző vélemények. Van, aki szerint egy meteorológiai léggömbről van szó, de akadt olyan is, akiben valóban felmerült az azonosítatlan repülő objektum (UFO) lehetősége.

Ha neked is van hasonló történeted, küldd el nekünk a [email protected] e-mail címre.

A furcsa égi jelenség Nagyrédén
Forrás: Balázsné Kóczián Enikő/beküldött

Az eset kapcsán megkérdeztük Miskolci László UFO-kutatót is, aki szerint ez bármi lehet, ugyanis az ilyen fotókkal manapság már semmit sem lehet kezdeni. Mint mondta, egy pöttyöt látunk csupán, ami könnyen lehet egy lufi vagy léggömb, de persze egy UFO is. Egy ilyen kép 2022-ben már kevés.

Ráközelítve sem vehető ki, mi lenne az
Forrás: Balázsné Kóczián Enikő/beküldött


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában