Képviselő-testület

2022.09.27. 11:00

Gazdálkodási ügyek a terítéken Füzesabonyban

S. S.

Csütörtökön délután tartja következő ülését a város képviselő-testülete. Nagy Csaba polgármester tájékoztatása szerint több, költségvetéssel összefüggő napirendet – a 2022. évi költségvetési rendelet, 2021. évi konszolidált beszámoló, a testület 2022. évi gazdálkodásának féléves beszámolója – tárgyal a grémium. 

A városvezető ezzel kapcsolatban kérdésünkre elmondta: folyamatosan figyelik az energiaárak alakulása miatti helyzetet, de eddig még közüzemi számlát nem kaptak. Így bizonyos értelemben feltételesen tudnak majd határozatot hozni. A napirendek között szerepel még egyebek között a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások térítési díjairól szóló önkormányzati rendelet megalkotása, a Pöttömke Alapítvány támogatási kérelmének elbírálása, illetve a város tűz- és katasztrófavédelmi helyzetéről szóló beszámoló. 

Zárt ülésen választja meg a testület a FÜV. Kft. felügyelőbizottsági tagjait, döntenek a Pro Urbe emlékérem adományozásáról és díszpolgári cím adományozásáról.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában