Enni jó

2022.09.03. 15:35

Mackot és lecsót készítettek a Felnémeti Gasztronómiai Fesztiválon + fotók

A Felnémeti Gasztronómiai Fesztivál közepébe úgy csöppentünk, hogy a színpadon épp Fekete János szolgáltatta a nótát a jó ebédhez.

S. S.

Jó hangulatban készültek a finomságok.

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

 A köztudatban Macokfesztiválként ismert program délelőtti részét főként a gyerekek szórakoztatására szentelték. Délutánra viszont sztárvendégeket - így az Irigy Hónajmirigy csapatát, és a Bon Bon együttest - is várnak.

Délelőtt egyebek között PVG Rockyval, illetve Szemerey László bűvésszel és a kiskutyákkal biztosítottak felhőtlen szórakozást a szervezők a résztvevőknek. Mindeközben 13 csapat főzte a lecsót, készítette a mackot. A jelek szerint a tágas új helyszín - a volt bervai Finomszerelvénygyár modellező pályája, az Apátfalvi utca végén - is bevált. Az időjárás pedig a szombati borongós nap után meggondolta magát: hét ágra sütött a nap.

Portálunk kérdésére Bódi Zsolt önkormányzati képviselő, a főszervező Felnémeti Lokálpatrióta Egyesület elnöke örömmel konstatálta, hogy már a déli órákban is sikeres volt a rendezvény. Annak pedig külön is hangot adott, hogy nagyon sok támogatójuk segíti a gasztrofesztivált. 
- Kora délután a Felsőtárkányi Asszonykórus, majd a Felnémeti Vadvirágok mutatkoznak be a színpadon - mondta el az elkészült ételek zsűrizése közben a szervező.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában