Egészség

2022.10.23. 09:46

Akupunktúrás fülékszer a fejfájás és a stressz kezelésére

Az egészségügyi jellegű, életminőséget javító testékszerek Egerben is elérhetők. Erről Kaló Patríciát, a Szépség Kuckó Kozmetika tulajdonosát, kozmetikust kérdeztük.

B. D.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Ezeket a fülékszereket személyre szabottan, pontosan kimérve szúrják, mivel az akupunktúrán, a fülön megtalálható akupunktúrás pontokon alapszanak. 

– Budapesten végeztem el 2021-ben a tanfolyamot, ami két részletből állt. Egy alaptanfolyamból, amelyen a piercing szúrás alapjait, majd ezt követően a gyógyászati célú ékszerek készítésének tudományát sajátíthattam el. Ezeket a digitális mérőeszközzel bemért pontokat a fülön egy ékszerrel átszúrva különböző hatásokat érhetünk el – hangsúlyozta.

Elmondta, bármilyen fejfájás esetén a migrén piercinget ajánlja, amivel csökken a fejfájás intenzitása, hossza, valamint gyakorisága. Azonban emberenként eltérő lehet a hatása. Van, akinél teljesen megszünteti, van, akinek kevesebb vagy gyengébb gyógyszer is elegendő. A shenmen piercing pedig az alvászavarra, szorongásra, stresszre nyújt megoldást, de olyanra is volt példa, akinek a pánikrohamban segített. Az eddig elkészített ékszerekkel kapcsolatban sok pozitív visszajelzést kap, mind női, mind férfi vendégeitől, emelte ki a kozmetikus.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában