Erőművek Éjszakája

2022.10.28. 14:06

Az egri hőközpont működésébe is bekukkanthattak + fotók

Idén is csatlakozott az országos programsorozathoz az ötvenedik születésnapját ünneplő egri távhő.

M. H.

Az egri Fűtőműben most mindent megnézhettek az érdeklődők

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Immár harmadik alkalommal rendezik meg az Erőművek Éjszakáját – idén október 28-án kerül sor az ország legnagyobb és legnépszerűbb energiaipari rendezvényére. Az érdeklődők ezen a napon betekinthetnek az erőművekben, a fűtőművekben és – idén először – a közműszolgáltatóknál zajló munka kulisszatitkaiba is.

Pénteken 10 órától egész napos rendezvény keretén belül minden korosztály számára lehetőséget biztosítottak arra, hogy megismerjék az egri Fűtőmű működését, valamint ismeretterjesztő és interaktív programokon vehessenek részt. A jelenlévőknek File Sándor, az Evat Zrt. igazgatóságának elnöke elmondta, húszezer egri háztartást illetve jó néhány intézményt látnak el fűtéssel panasz és probléma nélkül. A köszöntők után délelőtt óvodásoknak és iskolásoknak mutatták be a Fűtőmű működését, majd délutántól egészen 22 óráig a felnőtt érdeklődők számára is kinyílnak a kapuk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában