Heol.hu podcast

2022.10.07. 17:00

Elindult a Heol.hu podcast csatornája - Hallgassa meg első adásunkat!

Első adásunkban Társy Diánával, az Állatokat Védjük Együtt Alapítvány vezetőjével beszélgettünk.

HEOL

Balról jobbra: Szabadi Martina Laura, Társy Diána és Fekete-Vadászi Erika

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Elindult a Heol.hu podcast csatornája, mostantól minden héten pénteken, 17 órától várjuk olvasóinkat érdekes és aktuális Heves megyei témákkal, úgy a közélet, a kultúra mint a sport terén a Heol.hu-n és honlapunk Videa-csatornáján. Október 4-én volt az Állatok világnapja, ebből az alkalomból pedig első adásunkban Társy Diánával, az Állatokat Védjük Együtt Alapítvány vezetőjével beszélgetett szerkesztőségünkben Szabadi Martina Laura és Fekete-Vadászi Erika. Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy az adás felvétele még aznap, vagyis kedden készült, de csak pénteken hoztuk nyilvánosságra.

A beszélgetés alatt több témát érintettünk, egyebek mellett szóba került a felelős állattartás, és az, hogy a fiatal korosztály hogyan viszonyul mindehhez. Társy Diána elmondta: az egyesület tagjai rendszeresen ellátogatnak intézményekbe, iskolákba, itt próbálják megértetni a gyerekekkel, hogy mit jelent a felelősségteljes hozzáállás. Szavai szerint nagyon fontos, hogy a szülők és az oktatók is felhívják a fiatalok figyelmét a felelős állattartásra.

Társy Diána kitért még az állatok szükségleteire és a gazdák kötelezettségeire is. Úgy fogalmazott, hogy e téren vannak jó és rossz tapasztalatai, de tény, hogy sokakat nem igazán érdekel ez a téma, sajnos vannak olyanok, akik tárgyként tekintenek az állatokra. Mint elmondta, az ilyen típusú embereket szinte lehetetlen meggyőzni a felelősségvállalásról, mert nekik egyszerűen nem fontos ez az ügy.

Hallgassa meg az első adást teljes egészében:


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában